Verdachte in zedenzaak voorlopig in vrijheid gesteld
06 Dec 2013, 19:20
foto


Dennis P. is op de rechtszitting donderdag door rechter Sieglien Wijnhard voorlopig in vrijheid gesteld. Hij wordt ervan verdacht zijn tienjarig nichtje seksueel misbruikt te hebben op 8 mei. Daarnaast zou hij ook de 'Wet Verdovende Middelen' hebben overtreden. De verdachte bleef aan een stuk door ontkennen het kind misbruikt te hebben.
De gynaecoloog die gehoord werd in deze zaak verklaarde dat er gepenetreerd is met een vinger. Er is roodheid geconstateerd. Volgens het kind is zij op 4 mei lastig gevallen door haar oom en meerdere malen misbruikt. Dit heeft de deskundige niet geconstateerd. Dennis P. bleef ontkennen en beweert onschuldig te zijn.

Het kind, dat eerder in de raadkamer gehoord was, bleef erbij dat haar oom haar misbruikt heeft. Volgens de verdachte wordt hij bezwaard door familieleden. Zij zouden de kamer van zijn zieke vader schoon moeten maken, hetgeen niet is gebeurd. Uit schaamte, beweert de verdachte, hebben deze vrouwen hem bezwaard.

Ook verklaarde Dennis P. , eerder, dat hij een relatie met twee van deze vrouwen had. Maar, nu heeft hij een relatie met een derde, waardoor er een scenario tegen hem is opgezet. Uit het gynaecologische rapport blijkt dat het kind geen maagd meer is.
Volgens de verdachte wonen er nog drie jongens in de woning. Hij vermoedt dat deze jongens zich vergrepen hebben aan het kind. Een van de jongens zag juist dat de verdachte met het meisje uit de badkamer kwam. Ook zou hij gezien hebben hoe Dennis P. het meisje achter de woning omhelsde. Op 20 februari zal deze zaak verder behandeld worden.

Wanita Ramnath
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May