DC Para corrigeert misser bij Srefidensi viering
02 Dec 2013, 19:00
foto
Leerkrachten en leerlingen van drie scholen in Para kregen vanochtend aan de maaltijd aangeboden door districtsleiding van Para. (Foto: BIC-Para)


Leerkrachten en leerlingen van drie verschillende scholen in Para kregen vanochtend een maaltijd aangeboden door de districtsleiding van Para. Volgens Eric Grauwde, coördinator van de organiserende commissie van 38 jaar Srefidensi, moet deze maaltijd het ongerief van 25 november goedmaken.

De leerlingen moesten de president onlangs bij de viering van 38 jaar Srefidensi in Para verwelkomen en begroeten. “Het lag in de bedoeling om de kinderen op diezelfde dag een warme maaltijd en een frisdrank aan te bieden, maar het eten was niet naar tevredenheid van de districtsleiding aangeleverd. Het was het geld niet waard. Het eten werd teruggezonden en de leverancier werd voor de mislukking aansprakelijk gesteld”, bevestigt Grauwde.

Zowel de begeleiders als de leerlingen hebben flink genoten van hun portie patat met kip van Golden Wings. Enkele leerlingen die repetitie hadden op school, konden niet aanwezig zijn op het commissariaat. Zij kregen hun eten op school aangeleverd, meldt het BIC-Para. “Het commissariaat nodigt leerlingen vaker uit, ter ondersteuning van speciale activiteiten, zoals het verwelkomen van speciale gasten uit het buitenland. De leerlingen moeten daarom altijd gemotiveerd zijn om aanwezig te zijn en om hun best te doen op school”, zegt Grauwde.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May