ABOP vestigt zich met hoofdkwartier blijvend in Nickerie
01 Dec 2013, 00:00
foto
De breed lachende ABOP-leider Ronnie Brunswijk. Hij is verrast door het werk dat ABOP-Nickerie heeft verzet.


De Algemene Bevrijdings en Ontwikkelings Partij (ABOP) heeft zaterdag haar hoofdkwartier aan de Achterstraat in Nickerie in gebruik genomen. Partijvoorzitter Ronnie Brunswijk stelt dat ABOP zich blijvend is komen vestigen in Nickerie. Hij vergelijkt de jarenlange onderdrukking van het binnenland met die van de padieboeren. Brunswijk heeft als parlementariër mandaat van de Nickerianen om te onderhandelen met de regering om naar redelijkheid en billijkheid te kijken naar de belangen van de padieboeren.

"Dit huis is een huis van liefde, opbouw, eenheid en groei voor alle zusters en broeders. Dit huis zal de basis zijn voor een historisch moment, namelijk zetelwinst in Nickerie. Vanuit dit huis zullen wij ons verder versterken naar de nieuwe coalitie". Dit heeft ABOP-topper Alice Amafo gezegd tijdens de feestbijeenkomst, waarbij ook diverse kernen zijn geïnstalleerd.

Brunswijk deelt mee dat dit hoofdcentrum de fundering van de partij is in Nickerie. Hij merkt op dat de plant in Nickerie nooit zal sterven. Daadkracht en karakter zijn volgens hem het symbool van ABOP. "Deze leider buigt voor niemand en niemand zet onze partijmensen onder druk", merkt de politicus op.
"Ik ben een tevreden mens. Ik heb hoop in Nickerie. Daarom gaan we tot in de polder door met het werk. Het overwinningsfeest zal in Nickerie gevierd worden. Nickerie standby for action", zegt Brunswijk.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May