NDP reikt 104 certificaten uit aan kaderleden Nickerie
30 Nov 2013, 21:30
foto
NDP-topper tevens assembleevoorzitter Jennifer Simons reikt certificaten uit aan partijleden die een kadertraining hebben gevolgd. (Beeld: René Gompers)


De Nationale Democratische Partij (NDP) is geruime tijd bezig met het verzorgen van kadertrainingen voor haar leden in alle districten. Na Paramaribo en Wanica is Nickerie aan de beurt geweest. 104 leden uit het rijstdistrict hebben de training met goed gevolg afgerond. De certificaten zijn zaterdagmiddag in partijcentrum Ocer uitgereikt.

De leden zijn naast communicatievaardigheden onderwezen in staatsinrichting, staatsrecht, geopolitiek, economie, geschiedenis en de ideologie van de politieke partij. De trainingen moeten ervoor zorgen dat de leden de partij beter uitdragen en "weten waarover ze praten in het veld."

Voordat de certificaten werden overhandigd, werden de partijleden uit Nickerie getrakteerd op een excursie. De geslaagden waren op bezoek in Commewijne. Ze kregen een rondleiding bij Staatsolie, De Nationale Assemblee en het presidentieel paleis. Ook de historische binnenstad van Paramaribo maakte deel uit van de toer die de cursisten maakten. Zij kregen de certificaten uitgereikt door enkele prominenten van de partij, onder wie de ministers Steven Relyveld (RGB/Financiën), Lamuré Latour (Defensie), assembleevoorzitter Jennifer Simons en de parlementariër Rashied Doekhie.

René Gompers
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May