Zwaargewonden bij verkeersongevallen in Brokopondo
25 Nov 2013, 01:00
foto
Het voertuig dat over de kop sloeg zondag op de weg naar Atjoni.


Zeven personen zijn zondag in het district Brokopondo gewond geraakt in het verkeer. Het gaat om twee afzonderlijke gevallen. De slachtoffers zijn vervoerd naar de Spoedeisende Hulp, nadat ook hulp werd verleend door de Medische Zending. Enkele van de slachtoffers zijn er ernstig aan toe, zegt districtssecretaris Freddy Linga aan Starnieuws.

De slachtoffers in de auto die over de kop ging vier kilometers verwijderd van Brownsweg, kwamen van een feestje te Masiakriki in het Boven Suriname gebied. De meesten zijn muzikanten. Vermoedelijk had de chauffeur de controle over het stuur verloren. Omstanders zeggen dat de auto met een te hoge snelheid reed.

Kort na het eerste verkeersongeval, sloeg ook een auto over de kop op de weg naar Nieuw Koffiekamp. De medische dienst van Rosebel Gold Mines heeft assistentie verleend. Linga zegt dat steeds weer blijkt hoe hard een ziekenhuis in Brokopondo nodig is. Wanneer er een ongeluk gebeurt, gaat er veel kostbare tijd verloren, voordat de mensen behandeld kunnen worden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May