BEP benadrukt eenheid van het volk
25 Nov 2013, 10:30
foto


(Aangeboden)

In het kader van de viering van het 38 jarige bestaan van de Republiek Suriname, vindt de politieke partij Broederschap en Eenheid in politiek, de BEP het van belang kort stil te staan bij de ontwikkelingen die zich hebben voltrokken in de afgelopen periode in ons land. Suriname heeft vanaf de onafhankelijkheid op 25 november vele goede, maar ook zeer diepingrijpende turbulente momenten gekend. De turbulente momenten hebben in sociaaleconomisch opzicht het land naar een absolute afgrond gebracht. Dat er geen uiteenvallen van het land in deelgebieden heeft plaatsgevonden, is te danken aan het karakter en de wil van vele democratische en waarachtige nationalisten dwars door alle etnische scheidslijnen om als Eenheidsstaat voort te gaan.

Wij zijn als land steeds door gemeenschappelijke aanpak van alle positief denkende personen erin geslaagd om steeds elke negatieve ontwikkeling om te zetten in positieve ontwikkeling.
De politieke partij Broederschap en Eenheid in de politiek, de BEP, heeft eenheid van het volk als grote prioriteit om tot grotere en duurzamere sociaaleconomische ontwikkeling te komen, waardoor er structureel gewerkt kan worden aan welvaart en welzijn van land en volk.

De partij roept op tot aanpak van armoede, werkloosheid, goed onderwijs voor eenieder, goede gezondheidszorg en voldoende kwalitatieve huisvesting voor alle lagen van de bevolking. Het uitbannen van populisme, demagogie en elke patronage gerelateerde handeling dient absoluut nagelaten te worden. Dit om de nationale ontwikkeling op gestructureerde en fundamentele wijze aan te pakken. Suriname beschikt over voldoende natuurlijke hulpbronnen die voor de nationale ontwikkeling op een geplande en verantwoorde wijze ingezet kunnen worden.
BEP wenst tenslotte alle Surinamers op te roepen in eenheid op te trekken tegen alle vormen van discriminatie. In deze strijd zal de partij op basis van de gedemonstreerde eigen waardigheid en principes, leiding helpen geven.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May