Klaarheid in fraudezaak bij Global Cars NV
22 Nov 2013, 15:00
foto


De politie heeft voor een groot deel klaarheid gebracht in de fraudezaak bij het autobedrijf Global Cars NV. Dit zegt directeur-eigenaar Adjai Bhiekhemsingh aan Starnieuws. De accountant van het bedrijf ontdekte recentelijk dat een aantal auto's betrokken was bij een zwendel.

Bhiekhemsingh merkt op dat ongeveer veertig auto's ontbraken. "Onze auto's, voornamelijk inruilauto's, worden voor een groot deel door wederverkopers verkocht. Twee car centers waren samen met de administratie van ons bedrijf bezig met frauduleuze handelingen. De accountant kwam erachter en hij sloeg meteen alarm. Wij hebben toen meteen de politie ingeschakeld", deelt de eigenaar mee.

Bhiekhemsingh is tevreden met de wijze waarop er vorderingen in deze zaak worden geboekt. De politie heeft de betrokkenen bij de twee car centers ingesloten. Er kwam ook meer klaarheid in de zaak. Enkele auto's zijn teruggevonden bij een spuiter. Anderen zijn in kaart gebracht en ook zijn mensen gekomen om enkele betalingen te verrichten.
De eigenaar benadrukt dat de politie deze zaak nog verder onderzoekt.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May