Politiemeldingen van Bureau Flora
14 Nov 2013, 15:50
foto
Kledingstukken die in de buurt van de vermoorde man zijn aangetroffen (Foto: KPS)


De voorlichting van de politie doet melding van verschillende onderzoeken van de politie van het bureau Flora.

Messentrekker
Een 17-jarige messentrekker is door de politie van Flora aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Jeugdzaken. De 17-jarige heeft een jongen van 15 jaar met een mes in zijn rug gestoken. De verwonding is van dien aard dat het slachtoffer ter verpleging in het ziekenhuis is opgenomen.

Notoire verdachte aangehouden
Onlangs is een oud-bekende van de politie bekend als 'Diamond' aangehouden door de politie van het bureau Flora. Diamond wordt ervan verdacht meerdere inbraken gepleegd te hebben in de ressorten Flora en Uitvlugt. Op Diamond is een Surinaams paspoort aangetroffen dat uit een auto gestolen is. Hij wordt ook verdacht van diefstal van twee gekooide zangvogels, sportschoenen en een laptop.

Onderzoek naar lijk onder brug nog gaande
In de buurt van het lijk dat recent is aangetroffen onder de brug over het Saramaccakanaal, zijn verschillende kledingstukken gevonden. De politie is nog bezig met het onderzoek naar de identiteit van de man en hoopt dat de kledingstukken hierbij kunnen helpen. Degene die deze kledingstukken herkent en informatie heeft die kan leiden tot vaststelling van de identiteit van het slachtoffer, wordt gevraagd contact op te nemen met de recherche van het bureau Nieuwe-Haven.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May