Nieuw bestuur wil verdere bestendiging ASRA
15 Nov 2013, 06:00
foto
Aniel Bhaggan, nieuwe voorzitter van de ASRA.


Het nieuwe bestuur van de Associatie van Surinaamse Reisagenten (ASRA) wil de plaats van de organisatie in Suriname verder bestendigen. Nadat hij tien jaar leiding heeft gegeven aan de organisatie, heeft Jack Uden zich niet meer herkiesbaar gesteld voor deze functie. Op 1 november heeft de organisatie een nieuw bestuur gekozen. De nieuwe voorzitter is Anoepkoemar (Aniel) Bhaggan van Satyam Holiday’s NV.

Bhaggan benadrukt dat het oud bestuur hard heeft gewerkt om de ASRA de plaats te geven die het nu heeft in de samenleving. “Wij zijn dit bestuur veel dank verschuldigd en zullen ervoor moeten zorgen tenminste net zo goed te zijn en de plaats van de ASRA verder te bestendigen.”

Het nieuw gekozen ASRA-bestuur is bezig een jaarprogramma op te stellen. Dit programma zal aan de algemene ledenvergadering worden voorgelegd en na goedkeuring worden uitgevoerd. De overige bestuursleden zijn Riaz Mohamedjoessoef secretaris, Gail Chiu Hung penningmeester, Just de Miranda, ondervoorzitter, algemeen secretaris is Rodney Bendter en Juliette Somohardjo is commissaris.

Tijd om over te dragen
Uden zegt dat hij met veel genoegen de ASRA de afgelopen tien jaren heeft geleid. Er is een goede verstandhouding met de vliegmaatschappijen opgebouwd. De reisagenten hebben hun kennis kunnen verdiepen. "Ik achtte nu de tijd rijp om deze taak terug te geven aan de ledenvergadering van de ASRA ter verkiezing van een opvolger. Aniel Bhaggan is bij enkele kandidaatstelling gekozen tot voorzitter, aan wie ik veel wijsheid toewens met deze uitdaging", zegt Uden.

De vliegmaatschappijen, met name de SLM en de KLM, hebben hun waardering uitgesproken aan het adres van Uden. Hij heeft als voorzitter van de ASRA ertoe bijgedragen dat de luchtvaartsector zich verder heeft ontwikkeld. De vliegmaatschappijen willen de samenwerking voortzetten met het nieuwe bestuur. Uden zegt dat hij nog steeds bereid is het bestuur met raad en daad bij te staan. Hij vindt dat ook anderen de gelegenheid moeten krijgen om met hun inzichten de organisatie tot verdere bloei te brengen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May