Man voor de rechter voor misbruik zusjes
08 Nov 2013, 10:00
foto


Twee zusters van acht en negen jaar zouden samen zijn misbruikt door de verdachte Ristie D. Hij wordt ervan verdacht dat hij vleselijke gemeenschap heeft gehad met twee kinderen. Ristie D. blijft ontkennen dat hij zich heeft vergrepen aan de kinderen.

De verdachte kwam bij de moeder van de kinderen om zijn haar te laten vlechten. De moeder liet haar dochters samen met Ristie D. achter en hij zou misbruik hebben gemaakt van deze situatie. Hij zou de meisjes naar de slaapkamer gebracht hebben en seks hebben bedreven met het kind van negen, terwijl hij haar jongere zus van acht jaar oppervlakkig seksueel betastte. Dit blijkt ook uit de verklaring van het slachtoffer en het medische rapport. Volgens het geneeskundige rapport is er roodheid geconstateerd en zou er niet zijn gepenetreerd bij het jongste kind.

Beide slachtoffers werden in de raadkamer gehoord. De verdachte verklaarde tegenover rechter Marie Mettendaf dat het meisje van acht jaar op zijn schoot zat. Zij zou tegen zijn geslachtsdeel gewreven hebben, maar hij schreeuwde tegen het kind. De verdachte ontkende op de rechtszitting dat hij door de wrijving zijn seksuele lusten niet meer kon beheersen. Bij de politie had hij dit wel verklaard.
Een getuige die op de bewuste dag langsliep, zag de verdachte met de twee meisjes in de kamer. Zij gaf de informatie door aan de oma van de kinderen. In de woning aangekomen, trof de oma de verdachte aan. Ristie D. zou hierover met de oma willen praten, maar zij wilde niets van hem horen en smeet de deur dicht voor hem.
Op 21 november komt de officier van justitie Reshmi Rathipal met haar strafeis.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May