Avondschoolbussen rijden normaal
30 Oct 2013, 16:00
foto


De avondschoolbussen zullen normaal doorrijden totdat het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme, in dit geval het NVB, zover is om het avondtransport over te nemen. Dit meldt de minister van Onderwijs en Volksontwikkeling aan een raadsadviseur van het kabinet van de president.

Jeugdparlementariër Rajiv Ramsahai en MDG Youth Ambassador Faizal Abdoelgafoer, hadden aan de bel getrokken bij het kabinet van de president, nadat het ministerie had aangegeven de avondstudenten niet meer te zullen vervoeren ingaande 1 november 2013. Bussen van het Nationaal Vervoerbedrijf zouden deze taak over moeten nemen. Hierover was echter nog geen duidelijkheid gegeven.

Veel studenten uit de districten zouden vanaf 1 november de avondschool niet meer kunnen bezoeken, als vervoer niet gegarandeerd was. De jongeren hadden aangegeven dat zij protestacties zouden voeren om oplossing van het probleem af te dwingen. Ramsahai en Abdoelgafoer zijn blij dat de jongeren geen actie hoefden te voeren. Zij hopen op een spoedige, structurele aanpak van de kwestie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May