Bewoners Alkmaar rekenen op minister Parmessar
26 Oct 2013, 18:00
foto
De Pandit Tilakdharieweg verkeert al twee jaar in een slechte staat.


De Pandit Tilakdharieweg te Alkmaar verkeert in een slechte staat. De bewoners vragen minister Rabin Parmessar van Openbare Werken om de straat zo gauw mogelijk aan te pakken. Deze weg is al twee jaren niet in goede conditie en de situatie verergert met de dag.

''Door de wegomlegging van Jagtlust, toen de brug verzakt was, hebben ondernemers met zwaar materieel deze weg verder kapot gemaakt. Deze weg is niet berekend voor zwaar materieel. Ik heb deze weg nooit zo erg meegemaakt'', zegt Radjes Soekhai aan Starnieuws. Ook andere bewoners vallen hem bij. ''Ik rijd elke dag naar de stad en als je met een lage auto over deze weg rijdt, hoor je een schurend geluid. Ons onderstel gaat eraan. We lijden enorm veel schade'', klaagt een student.

Soekhai zegt dat als de buurtbewoners met moeite een auto hebben aangeschaft, moeten ze de slechte weg trotseren. ''Vanwaar moeten wij het geld vandaan halen om steeds weer onderdelen aan te schaffen. De minister is langs deze weg gereden om de bouw van de dijk te Alkmaar aan te kondigen. Ook aannemers hebben deze weg gezien. Ik doe een oproep op de minister de weg mee te nemen in zijn plannen en ik hoop dat dit niet aan dovemansoren is gezegd'', stelt Soekhai. De buurtbewoners hopen een positieve reactie van de minister te krijgen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May