Ooggetuige geeft verslag van zware aanrijding
25 Oct 2013, 06:00
foto


De ooggetuige die het ongeluk van haar erf zag gebeuren, verklaarde op de rechtszitting donderdag dat zij alles vanaf het begin gevolgd had. Op 5 juni vond in het district Saramacca een zware aanrijding op de Saramaccaweg plaats waarbij twee voertuigen betrokken waren.

Volgens de ooggetuige zag zij de zwarte auto zigzaggend over de weg rijden. “Het had hard geregend en de auto was in een behoorlijke snelheid. Omdat de auto zigzag reed, bleef ik kijken. Nog geen 100 meters verder kwam deze auto, bij de bocht, in botsing met een witte auto. Door de botsing gingen twee deuren van de zwarte auto open en de verdachte, Sewdath D., raakte bekneld. De witte auto belandde in de goot ernaast. In deze auto zaten er een man, een vrouw en een kind”, verklaarde de ooggetuige.

Meer verhoren
De ooggetuige zei dat de verdachte op een gegeven moment op de rijhelft van zijn tegenligger, het witte voertuig, kwam. De inzittenden en de verdachte raakten gewond. De verdachte loopt nog steeds op krukken. De man kon niet uit de auto, omdat hij zijn been gebroken had.

Raadsman Irvin Kanhai vroeg de ooggetuige of er meerdere personen aanwezig waren toen het voorval zich voordeed. De ooggetuige bevestigde dit. “Waarom heeft de politie voor u gekozen om u uit te horen?”, vroeg de raadsman. De ooggetuige verklaarde dat de anderen niet wilden spreken. Kanhai vroeg ook of ze iets gemerkt had aan de banden van de zwarte auto. De ooggetuige zei dat een van de banden plat was. Op 28 november wil de raadsman drie getuigen horen in deze zaak.

Wanita Ramnath
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May