Weer een verkeersdode gevallen
18 Oct 2013, 15:40
foto


Sergs Sabajo (23) is gistermorgen omstreeks 11.45 uur bij een verkeersongeval op de weg naar Apoera om het leven gekomen. Hij zat in een wagen die reed vanuit Zanderij naar Apoera; achter deze wagen reed een ander voertuig. Ter hoogte van de Mozeskreek veroorzaakte een pick-up, die met zeer hoge snelheid uit tegenovergestelde richting naderde, een grote stofwolk. Het zicht van de bestuurder uit de eerste wagen raakte hierdoor zodanig verstoord dat hij een kuil op het wegdek niet kon vermijden en over de kop ging.

Sabajo was op slag dood. De bestuurder en een andere inzittende kwamen met de schrik vrij. De bestuurder van het 2e voertuig reed met hoge snelheid om te gaan kijken wat er met de inzittenden van het 1e voertuig was gebeurd. Door de hoge snelheid verloor deze bestuurder de controle over het stuur. De wagen ging over de kop en belandde in een langs de weg lopende ravijn. Dit voertuig werd door medewerkers van Green Heart Group met een ‘loader’ uit het ravijn gehaald. Alle vier inzittenden van deze auto kwamen met de schrik vrij.

De bestuurders van beide voertuigen verkeerden niet onder invloed van alcohol en zijn in het bezit van een geldig rijbewijs. Het ontzielde lichaam van Sabajo is voor sectie in beslag genomen. De politie van Apoera is belast met deze zaak, meldt de voorlichting van de politie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May