Politie arresteert brandkastdieven
11 Oct 2013, 16:11
foto
Het van brandkastdiefstal verdachte drietal. (Foto: KPS)


De eigenaar van een handelszaak schakelde vanmorgen de politie in toen hij ontdekte dat zijn brandkast gestolen was. Patrouillerende politieambtenaren van operatie ‘De Nieuwe Weg’ gingen op de melding af en zagen ter plaatse een auto met hoge snelheid wegrijden. Zij zetten de achtervolging in.

De verdachten reden op gegeven moment de Hernhutterstraat - een eenrichtingsweg - in tegenovergestelde richting in. Daarbij reden zij een fietser aan. Op de kruising Hernhutter- en de Slangenhoutstraat botste de auto van de verdachten tegen een andere auto aan. Het is de politie hierna gelukt om de vluchtauto klem te rijden. De verdachten probeerden te voet weg te komen, maar werden met waarschuwingenschoten tot overgave gedwongen.

Etiëne L. alias 'Bobby' (29), Rodney K. (28) en Remond W. (24) zijn aangehouden. De gestolen brandkast is in de auto aangetroffen. De verdachten en de brandkast zijn voor nader onderzoek overgedragen aan de recherche van bureau Nieuwe- Haven, meldt de voorlichting van de politie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May