Lot laatste trekking Straatcode loterij wordt ingeruild
06 Oct 2013, 04:00
foto
Himen Padarath, general manager Take a Chance NV.


De trekking van de Straatcode loterij gaat beginnen met SRD 120.000 voor de jackpot. Dit was het bedrag van de laatste trekking in maart, zegt Himen Padarath, general manager van Take a Chance NV aan Starnieuws. Er was geen winnaar bekend, omdat de trekkingen waren stopgezet in verband met een onderzoek naar frauduleuze handelingen.

“Mensen die nog over een lot beschikken van trekking 644 kunnen die inruilen”, deelt Padarath mee. Dit kan alleen plaatsvinden op het hoofdkantoor, want dat is nodig om de zaak goed te kunnen monitoren, zegt de manager. De mensen van Nickerie kunnen dat doen op het plaatselijke kantoor. Padarath geeft aan dat tot nu toe “zeker meer dan 80 procent van de loten is ingeruild voor de volgende trekking. We gaan de trekkingen opnieuw starten en beginnen bij nul”. De manager legt uit dat een trekking drie maanden geldig is. “Het onderzoek heeft meer tijd in beslag genomen waardoor deze trekking kwam te vervallen”.

Binnenkort gaan de trekkingen niet meer digitaal plaatsvinden. “We gaan het traditioneel doen. Er zullen door middel van ballen met cijfers in tombola’s, nummers getrokken worden. In de wereld is alles aan het digitaliseren en Take a Chance ging mee met de trend. Blijkbaar is de overheid niet in staat de controle te doen op digitale trekkingen”, stelt Padarath.

Raoul Lith
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May