Nog een verdachte brute roofoverval meldt zich aan
05 Oct 2013, 17:13
foto
Ratno Diego Kartowidjojo


De verdachte Ratno Diego Kartowidjojo heeft zich vanmiddag aangemeld bij de recherche van het bureau Nieuwe Haven. Hij werd begeleid door zijn advocaat Benito Pick. Kartowidjojo is een van de zeven personen die betrokken zijn bij de roofoverval de vorige week aan de 'L Hermitageweg. Drie verdachten hebben zich aangemeld in deze zaak en eentje is door de politie opgespoord en gearresteerd.

Politiewoordvoerder Drohpatie Ramkhelawan bevestigt tegenover Starnieuws dat Kartowidjojo zich om 15.00 uur heeft aangemeld. Hij wordt nog verhoord door de recherche.

Alleen Jurgen Rayen Linger alias 'Joga of Dogla' is nog niet in handen van de politie. Opsporingseenheden zijn naarstig op zoek naar hem. Starnieuws verneemt dat diverse tips binnenkomen bij de politie. Hieronder zijn er ook valse meldingen.

De recherche heeft het plaatje over de voorbereiding en de uitvoering van de brute roofoverval rond. Enkele van de verdachten hebben toegegeven dat ze betrokken zijn bij de beroving. Zij hebben ook informatie verstrekt, waardoor alle verdachten in beeld konden worden gebracht.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May