Bedrijfsleider beroofde onderneming geopereerd
28 Sep 2013, 00:00
foto
Het bendelid met het crèmekleurige masker is gedood tijdens het vuurgevecht met de politie.


Bedrijfsleider Rashida Doerga van Kashje's Drankpaleis, cellshop en de afdeling van Western Union aan de 'L Hermitageweg is vrijdagavond geopereerd aan haar schouder. Zij heeft ernstige letsels opgelopen door klappen en trappen die zij heeft moeten incasseren. Er is alles aan gedaan om het slachtoffer medische hulp te bieden.

Sammy Doerga zegt vanuit het Academisch Ziekenhuis Paramaribo aan Starnieuws dat zijn zwageres rond 21.00 uur is geopereerd. "Haar gezicht is nog steeds vreselijk gezwollen en zij is nog steeds behoorlijk ondersteboven van het gebeurde. Zij zegt in shocktoestand te hebben gehandeld toen zij de criminelen een paar keer probeerde te weerhouden om het geld buit te maken", legt Doerga uit. "Mijn zwageres weet niet eens wat ze gedaan heeft. Zij handelde in een soort trance", zegt Doerga.

Intussen is het ook duidelijk dat de man die dood aangetroffen werd te Reeberg behoort tot de bende. Hij is geïdentificeerd op basis van zijn masker en kleding. De man had een crèmekleurig masker op. De kleding is ook hetzelfde. Tijdens een schotenwisseling tussen de politie en de bendeleden zijn tenminste twee van de overvallers geraakt. Eentje is onder politiebegeleiding opgenomen in het ziekenhuis. Twee politievoertuigen zijn ernstig beschadigd door de bende. De mannen hebben een enorm groot bedrag in vreemde valuta en SRD buitgemaakt. Ook een partij belkaarten is meegenomen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May