Relyveld: Dienstverlening RGB niet gestagneerd
26 Sep 2013, 13:30
foto
Minister Steven Relyveld van RGB


Minister Steven Relyveld van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) zegt aan Starnieuws dat de dienstverlening niet gestagneerd is door een familiedag die vandaag wordt gehouden. "Het publiek is normaal geholpen", zegt de minister die na de raad van ministers vergadering op zijn werkplek was.

Relyveld legt uit dat het besluit genomen was om een dagje buiten de stad te gaan met het personeel. "Er is een commissie samengesteld die deze activiteit moest organiseren. Alle plekken die in aanmerking kwamen, zijn bezet. De bedoeling was om op een zaterdag de family day te houden, maar alleen vandaag was de ruimte beschikbaar", zegt Relyveld.

De bewindsman heeft een raadsvoorstel met de begroting voor de family day ingediend. Dit is goedgekeurd. De activiteit wordt gehouden op Overbrigde, maar de mensen die noodzakelijk zijn voor de dienstverlening, zijn op hun post, zegt de minister. "Ik laat mijn gezicht ook even zien, maar dat is pas na 15.00 uur", deelt de bewindsman mee. Hij haalt aan dat deze activiteit nodig was voor het personeel. "Zaterdag bijvoorbeeld werken wij ook. Dan hebben we een activiteit in Commewijne waar een dependance wordt geopend", merkt Relyveld op. Hij geeft aan dat juist versneld wordt gewerkt op RGB om achterstanden in te halen, waarbij een enorme inzet is van het personeel.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May