Waaldijk krijgt award van St. Vincentius Ziekenhuis
25 Sep 2013, 21:30
foto
Marc Waaldijk, algemeen directeur van Staatsolie, ontvangt zijn award van Manodj Hindori, algemeen directeur St. Vincentius Ziekenhuis (foto: Staatsolie)


St. Vincentius Ziekenhuis heeft de Social Excellence Award uitgereikt aan Marc Waaldijk, algemeen directeur van Staatsolie. Met het toekennen van deze award wil het ziekenhuis zijn waardering uitspreken aan het adres van Waaldijk voor zijn bijdrage aan het maatschappelijk werk in Suriname.

Met steun van de Staatsolie directeur kon het St. Vincentius Ziekenhuis verschillende projecten uitvoeren, waaronder de aanschaf van een CT Scan, die onlangs in gebruik is genomen. Waaldijk staat altijd open staat voor verzoeken tot ondersteuning van maatschappelijke organisaties, zegt het ziekenhuis.

Kwaliteit opgevoerd
Algemeen directeur Manodj Hindori van het St. Vincentius Ziekenhuis stak zijn dankbaarheid naar de Staatsolie directeur toe niet onder stoelen of banken. “Dankzij de ruimhartige inzet van de heer Waaldijk hebben wij de laatste tijd de kwaliteit van de service van ons ziekenhuis aanzienlijk kunnen opvoeren. Het zijn uiteindelijk de patiënten die hiervan de vruchten plukken”, zei Hindori bij de overdracht van de award.

“Staatsolie krijgt vele verzoeken vanuit de samenleving voor steun en samen met mijn mensen beoordelen we de relevantie van de aanvraag. Wij beschikken ook niet over onbeperkte middelen, maar als we kunnen helpen zullen we dat niet nalaten”, zei Waaldijk.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May