Dwarka viert tweede lustrum als kunstenaar
26 Sep 2013, 07:00
foto
Kunstenaar Anand Dwarka met één van zijn nieuwste werken op de achtergrond.


Anand Dwarka kijkt tevreden terug naar zijn tienjarige loopbaan als kunstenaar. Om dat te vieren, opent hij vanavond een solo-expositie in de Hall.

Dwarka begon zijn kunstcarrière in 2003 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de gerenommeerde artiesten in het land. Hij werkt met de stijlen impressionisme, abstract en semi abstract. De kunstenaar heeft door de jaren heen gewerkt met olieverf, acryl en canvas.

Zijn gestadige groei in de kunstwereld wordt gereflecteerd in de kunstworkshops en kunstprojecten waaraan hij heeft meegedaan om jongeren te motiveren op kunstgebied. “Ik heb veel keren geëxposeerd in groepsverband en solo. Mijn werken hebben altijd positieve reacties gehad en ik heb betere netwerken met kunstliefhebbers opgebouwd,” zegt Dwarka. Hij heeft onder andere geëxposeerd in Frans-Guyana, Brazilië, Chili, Curaçao en Nederland. “Tot nu toe vind ik mezelf als fulltime kunstenaar uitstekend groeien en focus ik mij op het beste in de toekomst,” zegt hij.

In de solo expo die loopt tot en met 2 oktober heeft hij het accent gelegd op zijn nieuwste paletstijlen. Abstracte en semi abstract schilderijen met thema’s uit dagelijkse ervaringen, de realiteit en mensen hun verlangens.


Opening expo om 19:30 uur en tot en met 2 oktober telkens van 09.00- 21.00 uur
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May