HHS Lelydorp meest getalenteerde middelbare school
24 Sep 2013, 22:24
foto
HHS Lelydorp uitgeroepen tot kampioen 'Got Talent? 2013'


HHS Lelydorp is winnaar geworden van Telesur-Staatsolie 'Got Talent? 2013'. De middelbare school uit Wanica heeft in een uitverkochte Anthony Nest Sporthal dinsdagavond getoond dat zij de meest getalenteerde school van Suriname is.

De strijd om de titel ging tussen de HHS Lelydorp, Lyceum 2 en Havo 2. De competitie was heel creatief, energiek en behoorlijk fel. Na de eerste ronde van de optredens viel Havo 2 uit de race. De school kreeg een cheque van US$ 1000 en awards mee voor de geleverde prestatie.

Iets voor 20.00 uur werd de show gestopt om de veiligheid in orde te krijgen. De in- en uitgangen werden geblokkeerd door publiek dat stond. De mensen gaven geen gehoor toen hen gevraagd werd om de ruimte vrij te houden. De inzet van de presentatoren Chantal Cadogen en Enver Panka om de mensen te laten zitten, heeft ook niet gebaat. Een groot deel was niet in het bezit van een toegangskaart. De politie en brandweer hebben na ruim een half uur toch groen licht gegeven om door te gaan.

In een heuse 'dance battle' werd de finalestrijd beslecht. Lelydorp danste zich met weinig weerstand naar het kampioenschap.
Alle finalisten kregen een pakketje mee. De semi kampioen ontving US$ 5000 en een trofee. Kampioen HHS Lelydorp gaat naar huis met US$ 10.000, awards en de 'Got Talent?' wisseltrofee.

René Gompers
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May