Campagne voor een goed schooljaar start morgen
24 Sep 2013, 18:00
foto


De bewustwordingscampagne in verband met de start van het nieuwe schooljaar wordt morgen om 8.30u gelaunced op het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling (Minov). De campagne is een activiteit van de Stichting Projekten en is bedoeld om leerlingen ouders leerkrachten en de rest van de gemeenschap aan te moedigen er een goed schooljaar van te maken. Onderwijsminister Ashwin Adhin zal de eerste banner van de campagne onthullen.

De Stichting Projekten hangt al vanaf het jaar 2000 banners met sprekende opschriften in en rond Paramaribo op en wel op diverse in het oog springende locaties. In 2013 zullen er 40 banners worden geplaatst. De bewustwordingscampagne wordt dit jaar ook uitgebreid. De banners worden nu in het hele land geplaatst, ook na de Kerst- en Paasvakantie. Na iedere vakantie zullen zij overal drie weken blijven hangen.

“We willen de gemeenschap ervan bewust maken dat onze kinderen thuis, op school en in hun directe leefomgeving klaargemaakt en ook gestimuleerd moeten worden om een goede start te maken in het nieuwe schooljaar. Verder worden de verkeersdeelnemers erop geattendeerd dat er rekening gehouden moet worden met de veiligheid van de kinderen in het verkeer”, schrijft Yvonne Meye-Caprino, directeur van de stichting.

Deze campagne is tevens van belang in verband met het project Ouderparticipatie dat dit jaar door het Minov is geïnitieerd, wordt uitgevoerd door de Stichting Projekten en heeft tot doel ouderbetrokkenheid en ouderparticipatie te stimuleren, geeft Meye-Caprino aan.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May