Overheid communiceert via SRS en STVS met volk
23 Sep 2013, 03:30
foto


"De SRS en STVS zijn kanalen van de overheid waarlangs o.a. de communicatie met de bevolking plaatsvindt". Dit staat in de ontwerpbegroting van Binnenlandse Zaken voor het komende jaar. De regering zal ervoor zorgen dat middelen beschikbaar worden gesteld om investeringen te plegen. Voor de vergroting van de bereikbaarheid van deze media, heeft de regering SRD 2 miljoen uitgetrokken voor het komende jaar.

In de begroting wordt benadrukt dat het uitgangspunt is dat niemand uitgesloten wordt van de verschillende vormen van communicatie. De regering vindt het wenselijk dat de SRS en STVS het gehele grondgebied van Suriname bestrijken. "Momenteel is dit niet het geval vanwege de volgende oorzaken zoals: de gebrekkige infrastructuur, verouderde apparatuur en achterhaalde technologieën", staat in de ontwerpbegroting.

Meegedeeld wordt dat uitbreidings- en vervangingsinvesteringen gepleegd worden in moderne apparatuur, moderne technologieën, infrastructuur (masten etc.) alsook in opleiding en training van het personeel. "Deze branche wordt gekenmerkt door snelle technologische veranderingen zoals digitale televisie, satelliet tv ect.", stelt Binnenlandse Zaken.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May