Schoolkinderen krijgen pakketten van ressortraad Livorno
12 Sep 2013, 02:30
foto
De districtscommissarissen Mohamad Kasto, Mike Nerkust, districtsraadslid Hrishikesh Oemraw. Op de achtergrond de kinderen met hun pakketten.


125 schoolkinderen mochten woensdag pakketten in ontvangst nemen van de ressortraad van Livorno. Het gaat om kinderen die uit sociaal zwakke gezinnen komen. Dit is de tweede keer dat de raad de schoolpakketten uitdeelt aan behoeftige kinderen.

Samen met de commissariaten van Noordoost, Zuidwest, de districtsraad Paramaribo Cluster Zuid en de Millennium Development Goal jeugdambassadeurs werden deze pakketten overhandigd aan de scholieren op het kantoor van de bestuursdienst te Livorno.

Districtsraadslid Hrishikesh Oemraw, die dit project coördineerde, zegt dat niet alleen een stimulans wordt gegeven aan de kinderen om zich de komende tijd extra in te zetten, maar behoeftige gezinnen worden geholpen. Een maand terug heeft de raad de kinderen geïdentificeerd en geregistreerd via een huis aan huis bezoek. Daarnaast is er gewerkt met de scholen in het ressort om de kinderen te identificeren
.
Naast het schenken van de pakketten hadden de kinderen een leuke dag. De toneelgroep Mofina Pikin onder leiding van Steven Leefstand heeft opgetreden. De kinderen kregen als boodschap mee dat ze altijd respect moeten hebben voor hun ouders en zich flink moeten inzetten op school. De raad is eenieder die een bijdrage heeft geleverd erkentelijk. Volgend jaar zal dit project weer worden uitgevoerd.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May