Dc's nemen eenduidig standpunt in over openbare orde
12 Sep 2013, 00:00
foto
Roline Samsoedien, deken districtscommissarissen


Het korps van districtscommissarissen zal een eenduidig standpunt innemen over maatregelen die getroffen moeten worden om de openbare orde te handhaven. "Volgende week gaan wij een dagje buiten de stad om al deze zaken te bespreken", zegt Roline Samsoedien, deken van de districtscommissarissen aan Starnieuws.

Districtscommissaris Jerry Miranda heeft besloten dat vakantieoorden geen sterke drank mogen verkopen. De mensen die de oorden bezoeken, nemen hun drank mee naar de oorden. Dit is ook geconstateerd door een controleploeg van de bestuursdienst van Para. Miranda vindt dat de vergunninghouder controle hoort uit te oefenen. Ook moet worden voorkomen dat mensen dronken achter het stuur plaatsnemen als ze een oord verlaten. Bij organisatoren is er onvrede over deze maatregel.

Samsoedien merkt op dat er in Para veel vakantieoorden zijn. Mensen drinken heel veel en misdragen zich. Ook voor anderen die de oorden bezoeken is het niet prettig dat er steeds vechtpartijen uitbreken. "Wij gaan diepgaand over deze zaken praten en een standpunt innemen. Het is belangrijk dat iedereen op één lijn is", stelt Samsoedien. Hierna zal de gemeenschap worden ingelicht over deze zaak.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May