Roof, drugssmokkel en illegale goudverkoop
09 Sep 2013, 15:30
foto


Straatroof
Vanmorgen is een man aan de dr. Sophie Redmondstraat door vier of vijf mannen beroofd van zijn mobiele telefoon, merk Blu. De roof vond plaats in de buurt van Ambassador Casino. Het precieze aantal criminelen is nog niet bekend, maar een van hen, de 27-jarige M.M. is door een security guard aangehouden en overgedragen aan de politie van ressort Centrum. Zijn comparanten zijn voortvluchtig.

Een andere straatroof vond zaterdag plaats aan de Waterkant. De politie van het ressort Centrum heeft zaterdagmorgen twee mannen aangehouden, die kort tevoren een man hadden beroofd van zijn mobiel telefoontoestel en sigaretten. Zij hadden het slachtoffer ook met een schroevendraaier bedreigd en in de Surinamerivier laten springen. Nadat de rovers weg waren, zocht de man hulp en werd de politie ingeschakeld.

Het tweetal werd niet ver van de plek van beroving door de politie aangehouden. Zij hadden de gestolen goederen in hun bezit.

Halskettingdiefstallen
De 18-jarige R.P. is gistermiddag door de politie van Santodorp aangehouden. De jongeman had op 7 september een halsketting van geel metaal van zijn moeder gestolen. De politie van Latour onderzoekt deze zaak.

Ook te Wanica, aan de Lieve Hugostraat, is gistermiddag de 33-jarige A.D. aangehouden. Hij heeft op 5 september een medeburger beroofd van zijn halsketting. De politie van Leiding doet in deze zaak het onderzoek.

Drugssmokkel en illegale goudverkoop
Het BID-team heeft zaterdag tijdens een vlucht op de Internationale J.A. Pengelluchthaven de 31-jarige Nederlander M.S. aangehouden. Hij had in zijn handbagage 110 bolletjes met een gewicht van 1427 gram. Hij is overgedragen aan de Anti Narcoticabrigade.

Vorige week heeft de politie van ressort Centrum vier illegale goudopkopers aangehouden aan de Saramaccastraat. Drie hunner hebben SRD 2.500 betaald en zijn heengezonden. De andere die de boete op dat moment niet kon betalen, is in verzekering gesteld.

Alle verdachten zijn hangende het onderzoek van hun zaak aangehouden, meldt de voorlichting van politie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May