Setrowidjojo: Ontwikkeling Para belangrijk voor PL
09 Sep 2013, 22:00
foto
Jong en oud konden gisteren genieten van djarang kepang aan de Palisadeweg te Para.


Het district Para is niet alleen bijzonder belangrijk om zijn natuurlijke hulpbronnen, maar zeker ook vanwege de agrarische sector. Minister Hendrik Setrowidjojo van Landbouw, Veeteelt en Visserij zegt grote waarde te hechten aan dit district als het gaat om de ontwikkeling van Suriname.

Voor de politieke partij Pertjajah Luhur (PL) zijn alle tien districten zeer belangrijk, omdat ze samen een geheel vormen. “Het gaat om tien districten waarin de partij als deel van de regering ontwikkeling wil brengen", zegt Setrowidjojo, die voorzitter is van de partijraad. Hij was afgelopen zondag aanwezig tijdens de vacation family fun aan de Palissadeweg. Deze activiteit is speciaal als vakantieattractie georganiseerd door de sportvereniging Parana in samenwerking met PL.

Sociale partij
Samen met enkele andere partijtoppers zoals minister Raymond Sapoen en Hendrik Jamaloodin, nam Setrowidjojo enthousiast deel aan onder andere de voetbal knock out. Jong en oud konden ook genieten van djarang kepang, een vliegerwedstrijd, kinderspelen en een optreden van de muziekformatie The Future Club.

De sportclub Parana kreeg bij die gelegenheid een grasmaaier van de partij om het sportveld te onderhouden. Volgens Setrowidjojo is PL een sociale partij die graag met iedereen, die dat wenst, activiteiten ontplooit. “Ons veld is zeer belangrijk als het gaat om het doel dat wij nastreven om mede ontwikkeling te brengen voor ons geliefd Suriname,” stelt Setrowidjojo.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May