Streekziekenhuis wint de Avond Tweedaagse Nickerie
08 Sep 2013, 10:00
foto
LMSZN poseert met de prijzen die binnengehaald zijn.


De wandelmarsgroep van het dokter Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie (LMSZN) is zaterdagavond tot winnaar uitgeroepen van de 'Avond Tweedaagse'. Uit handen van districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh kreeg de winnaar de eerste prijs uitgereikt, waarna de groep een vreugdedans maakte.

Als tweede is geëindigd 's Lands Hospitaal. De derde prijs ging naar Sranang Bromki.
Volgens voorzitter Purcy Olivieira van Bedrijven Vereniging Sport en Spel (BVSS), kan het beter gaan met de wandelsport in Nickerie. Hij is niet ontevreden over de wandelmars in het district. Er is duidelijk groei te zien.

De bijzondere prijs werd uitgereikt aan Sranang Bromki. Het LMSZN wist ook de themaprijs binnen te halen. De jongste en oudste deelnemers kregen elk een prijs overhandigd. De jongste deelnemer was Kesha Wirjotaroena van de groep van de NDP, zij is 5 jaar. De twee oudste lopers waren Annie Ravenberg en Henk Kieuw A Sen, beiden 79. De meest gedisciplineerde groep is geworden 's Lands Hospitaal geworden. De prijs voor de grootste groep is gegaan naar de NDP met 450 deelnemers.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May