Nieuwe ouderkamers voor 's Lands Hospitaal
07 Sep 2013, 04:00
foto
Een McDonald's ouderkamer (Foto: McDonald's Suriname)


McDonald’s Suriname heeft twee nieuwe ouderkamers overgedragen aan het ’s Lands Hospitaal. De officiële opening door Ronald McDonald, zal zijn in november. Het ziekenhuis beschikt nu over vier ouderkamers. McDonald’s zal van 18 – 23 november geld inzamelen om het Ouderkamerfonds te ondersteunen. Het restaurant zal bij elke verkochte Big Mac, Chicken Mac en Spicy Chicken Mac, SRD3 doneren.

Op 22 november 2012 heeft McDonald’s al twee ouderkamers bij het ‘s Lands Hospitaal geadopteerd. Het Ouderkamerproject is in 2004 begonnen in het Diakonessenhuis. Gedurende het gehele jaar doneren gasten van McDonald’s Suriname vrijwillig aan dit fonds.

De ouderkamer is speciaal voor ouders met ernstig zieke kinderen. De inschatting wordt gemaakt dat constante aanwezigheid van de ouders bij hun kind, bijdraagt aan het herstel van de jonge patiënt. In sommige gevallen worden de overnachtingskosten geheel of gedeeltelijk door het McDonald’s Ouderkamerfonds gedragen, meldt de voorlichting van McDonald’s Suriname.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May