U-12 jongens verliezen tegen Bahama's
05 Sep 2013, 15:30
foto
Abiel en Sergi feliciteren Bahama's met de overwinning. (Foto: Surinaamse Tennisbond)


Bahama's blijkt te sterk te zijn voor de U-12 tennissers Abiel Cheung en Sergi Calor. Hun tegenstanders Jacobi Bane en Donte Armerister bleken behoorlijk pittig te zijn. Abiel probeerde allerlei tactieken te bedenken, maar het mocht helaas niet baten. Uiteindelijk verloor hij met 6-1 6-2 tegen Bahamas. Sergi stond in de eerste set voor, maar maakte iets meer fouten en verloor de eerste set met 6-3 en de tweede met 6-0, meldt de Surinaamse Tennisbond.

Voor gisteren stond er ook een dubbelwedstrijd op het programma. De jongens hebben met vereende krachten hun uiterste best gedaan, maar Bahamas bleek wederom erg sterk uit de bus te komen en won sets met 6-0 6-4.

De spelers hebben in elk geval hun krachten kunnen meten en hebben boeiende en leerrijke dagen achter de rug. Suriname heeft zich volgens de Tennisbond afgelopen dagen kunnen meten met de rest van de landen in het Caribisch gebied.

Suriname neemt het op Jamaica nog op tegen buurland Guyana. De nummer 1 is Jordan Beaton en 2 Heimradj Resaul. Zij strijden voor de vijfde plek. De fighting spirit zit er bij Abiel en Sergi goed in.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May