Brokopondo werkt aan ordening recreatieoorden
03 Sep 2013, 10:00
foto
Districtscommissaris Yvonne Pinas van Brokopondo (foto: Ramon Keijzer)


Niet alleen in Para, maar ook in Brokopondo komt er ordening van de recreatieoorden. Ook daar moet er orde op zaken worden gesteld. Districtscommissaris Yvonne Pinas zegt aan Starnieuws dat ze zich drie dagen lang heeft georiënteerd in Para, bij collega Jerry Miranda. Zij heeft nu genoeg tools om zaken aan te pakken, waardoor er sprake is van uniformiteit.

Pinas zegt dat ze informele gesprekken gevoerd heeft met managers van diverse oorden. Zij zal hen uitnodigen om te overleggen met elkaar. Er zal meer aandacht besteed worden aan de veiligheid en hygiëne. "Wij moeten duidelijke afspraken maken, zodat mensen die de vakantieoorden bezoeken met een gerust hart ernaar toe kunnen", zegt de dc.

Toerisme in Brokopondo heeft veel ontwikkelingspotentie. "Ik heb veel kennis kunnen opdoen in Para", zegt de dc. Zij merkt op dat het wiel niet opnieuw uitgevonden hoeft te worden. Op verschillende gebieden hebben de dc's afgesproken om met elkaar samen te werken. Pinas merkt op dat duidelijkheid en regels voor iedereen belangrijk zijn. Het gaat om gezamenlijke afspraken maken met de recreatieoorden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May