Politie Santodorp noteert diverse inbraken
29 Aug 2013, 22:00
foto


De politie van Santodorp in het district Wanica heeft zijn handen vol aan berovingen en inbraken. Alle zaken zijn nog in onderzoek en er zijn nog geen aanhoudingen verricht. Inspecteur Kenneth Emanuels van Santodorp zegt aan Starnieuws dat in twee gevallen het om bekende rovers gaat.

Rond 12.50 uur woensdagmiddag, op klaarlichte dag, is een persoon aan de Goede Verwachting beroofd van een tas, SRD 60 en een mobiele telefoon. De dader is bekend bij de politie. Omstreeks 20.20 uur in de avond zag een drugsverslaafde, ook een oud bekende van de politie, kans om een woning binnen te dringen. Hij maakte een mobiele telefoon en SRD 20 buit. Deze rovers worden nog door de politie opgespoord, deelt Emanuels mee.

Op donderdagochtend om 6.27 uur is er inbraak gepleegd in de woning van F.J. aan de Biharie Jiwanweg. SRD 110, zijn id- kaart en rijbewijs zijn meegenomen door de rovers. Het slachtoffer heeft het gezicht van de rovers gezien en kan dit wel herkennen. Drie minuten daarna, merkt Emanuels op, zijn er aan de Libiweg twee Yamaha bromfietsen gestolen. Op een andere locatie is in een Noah-busje ingebroken. Het is nog niet duidelijk wat er allemaal uit dat busje buitgemaakt is.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May