Sijlbing: 'Coronie heeft een fantastisch weekend gehad'
25 Aug 2013, 12:00
foto


Districtscommissaris Harold Sijlbing van Coronie is blij dat Carifesta Coronie veel bezoekers heeft aangetrokken. Daarnaast stonden mensen versteld van de vele mogelijkheden die de kokos biedt. De creatieve spelletjes en activiteiten hebben veel aandacht gehad.
De fashionshow is enorm goed ontvangen. De kledingstukken zijn gemaakt uit de kruin van de kokospalm. “De kronto odo’s, de school art expositie, arts & crafts, kokos en honing, de lekkere gerechten en de diversiteit aan kokossnacks heeft veel bezoekers getrokken, zegt Sijlbing aan Starnieuws. Daarnaast hebben de diverse optredens van groepen veel bijgedragen aan het succes, maar ook de story tellers Hilly Arduin en Humbert Oosterwolde hebben hun steentje bijgedragen”, benadrukt Sijlbing.

De ruimtes voor de kokosmassages waren steeds volgeboekt. De kokostours en de vaartochten in de Coroniezwamp hebben volgens de dc de diversiteit van het festival getoond. Met een diepe zucht van verlichting, zegt Sijlbing: ‘Al met al kan gezegd worden dat er goede invulling is gegeven aan het thema: ‘Carifesta meets kokofest’.

Wanita Ramnath
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May