Nickerie in de startblokken voor Carifesta XI
22 Aug 2013, 04:00
foto
Optreden tijdens de generale repetitie in Nieuw Nickerie.


De Carifesta commissie Nickerie heeft woensdag de generale repetitie gehouden en alles is in orde om donderdag met de activiteiten te starten. De festiviteiten zullen zich drie dagen concentreren rondom het commissariaat en voor Residence Inn op de parkeerplaats. Het thema van Nickerie is 'Agro and Culture for Development'.

Donderdag om 16.00 uur rijden de vrouwen op hun motorfiets langs het commissariaat waarna een half uur later de officiële opening zal plaatsvinden. Omstreeks 17.00 uur start de agro-, kunst- en cultuurbeurs. 's Avonds zullen er verschillende culturele activiteiten plaatsvinden op het podium, waaronder een vuurdans spektakel en een optreden van de muziekformatie The Invaders.

Voor vrijdag start de beurs weer om 17.00 uur. Tegen 19.00 uur wordt er een duck curry competitie gehouden. Om 22.00 uur treedt de muziekformatie The Suri All Star uit Paramaribo op.
Zaterdagmorgen zal het dokter Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie samen met het Nationaal Nierdialyse Centrum een open dag houden op het marktterrein, waarbij eenieder kosteloos suikerspiegel, bloeddruk en gewicht kan laten opmeten. In de middag wordt in traditionele kleding een wandelloop gehouden. Zaterdagavond zal er naast muziekoptredens ook een vuurwerkspektakel van ongeveer een uur zijn.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May