35 leerlingen krijgen beloning voor goede prestatie
19 Aug 2013, 06:00
foto
Asiskumar Gajadien overhandigt een cadeaubon van SRD 220 aan een van de leerlingen van de OS Debie Sahai.


De stichting Belangenbehartiging Wanica en Omstreken heeft zondag geschenken aan leerlingen overhandigd die goede prestaties hebben geleverd. Dit is onderdeel van haar voj-stimuleringsprogramma. Bij dit project zijn drie scholen van het ressort Saramaccapolder betrokken, waarbij 35 leerlingen bedacht werden. Deze leerlingen zijn geselecteerd door de schoolleiding. Het gaat om kinderen met de beste prestaties en leerlingen die zich ingezet hebben en uit minder draagkrachtige gezinnen afkomstig zijn.

Elke leerling kreeg van de organisatie een cadeaubon van SRD 220 van de firma Kirpalani om schoolspullen te kopen. De leerlingen van de Anton Residaschool en OS Debie Sahai waren aanwezig, terwijl die van de Parvatischool niet zijn verschenen door een misverstand.

Asiskumar Gajadien, voorzitter van de stichting, zegt dat dit project al zes jaren met genoegen wordt uitgevoerd. Hij merkt dat de leerlingen ernaar streven om steeds betere prestaties te leveren. Gajadien deelt mee dat de kinderen van Parvatischool die geselecteerd zijn, hun pakket thuis bezorgd zullen krijgen.
Bholanath Narain, secretaris van de stichting, bracht dank uit aan de sponsors onder andere Anand Jagessar uit New York, Trans America Trading en Aannemingsbedrijf Karlo.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May