Bouterse: Hanna's Lust is nu al een succes
11 Aug 2013, 00:00
foto


President Desi Bouterse stelt dat Hanna's Lust nu al een succes is. Hij overhandigde zaterdag de sleutel aan een van de eigenaren van een welzijnswoning. De president haalde diverse problemen aan waardoor de woningbouw niet sneller gaat dan aanvankelijk werd gedacht. Hij zwaaide lof toe aan "zijn grote vriend Etienne Boerenveen, voorzitter Werkgroep Herstructurering Huisvestingssector, die zich enorm heeft ingezet voor het huizenbouwproject".

De president zegt zich verkeken te hebben op de problemen. Hij had niet gedacht dat het bouwrijp maken van grond zoveel zou kosten. Het heeft ook veel geregend. De wetten moesten worden klaargemaakt. Bouterse legde uit dat het om een gigantische taak gaat. Het bedrijfsleven heeft ook enorm meegeholpen in de bouwsector.

Zaken zijn moeizaam gegaan, maar er worden successen geboekt. Ook volksgezondheid wordt een succes. Er zijn diverse leslokalen bijgebouwd en toch nog bivakkeren mensen voor de scholen, omdat er meer gebouwd moet worden. Mensen hebben gehuild van dankbaarheid, omdat ze water hebben gekregen. De president merkte op dat hij bezig is een lijst te maken van zaken die gerealiseerd zijn. Hij noemde ook de deals met Iamgold en Surgold als voorbeelden van zaken die gerealiseerd zijn. Er zijn sleutels aan honderd nieuwe eigenaren overhandigd.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May