Zes JCI-afdelingen quizzen voor zes sociale instellingen
05 Aug 2013, 23:00
foto
De overhandiging van een goederenpakketten door JCI SYMA bestuurslid Samantha Lagadeau aan een vertegenwoordiger van Stichting Claudia A. (Foto: JCI SYMA)


Zes afdelingen van JCI Suriname hebben zaterdag meegedaan aan de vijfde JCI Annual quiz van JCI SYMA, een afdeling van de Junior Chamber International Suriname. De prijzen van de teams waren bestemd voor zes sociale instellingen: Stichting Prasoro, Stichting Claudia A, Siswa Tama, Gaytrie, Emmaus en Stichting Tamara.

De instellingen kregen elk een goederenpakket van ongeveer SRD3.000 en hun vertegenwoordigers krijgen trainingen die hen in staat moeten stellen om hun werk beter te kunnen uitvoeren. “Dit, omdat wij voorstander zijn van duurzame oplossingen”, zegt JCI SYMA. De trainingen betreffen onderwerpen als budgetteren en management. De organisaties geven zelf aan waar hun behoefte naar uitgaat en maken hierover afspraken met JCI SYMA.

'Play a little, win a lot'
Het thema van de quiz was dit jaar ‘Play a little, win a lot’. De quiz wordt niet alleen voor de gezelligheid gehouden. Het is de bedoeling met de activiteit veranderingen teweeg te brengen binnen de samenleving en leden en nieuwelingen van de organisatie meer informatie te verschaffen over JCI en de rol die de organisatie vervult in de samenleving, geeft Carolyn Gerling namens de organisatie aan.

De zes JCI-afdelingen die mee hebben gedaan zijn JCI Paramaribo, JCI Nilom, JCI Female, JCI Unify, JCI Urban en JCI SYMA. Leden hebben diverse bedrijven benaderd voor het sponsoren van de activiteit.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May