SZVB geeft toelichting op 'Duur vertier'
04 Aug 2013, 18:00
foto
Een penalty tijdens het toernooi. (Foto: SZVB)


Het Surinam Airways Internationaal Futsal Toernooi is een om trots op te zijn. De jongens van Styx The Kuldipsingh Group hebben ondanks hun verlies, een stempel achtergelaten bij de Nederlandse Futsal Club Eindhoven en de selectie van Curaçao."Unu a no law law boi, ...unu na Kan Kan Man!"
Dit lied ondersteunt door het Suriname thema gaf een gevoel van trots om Surinamer te zijn.
Wanneer heeft de Surinaamse kampioen het tegen de Nederlandse kampioen voor het laatst opgenomen?
Op vrijdag 2 augustus werd dit toernooi afgesloten met een uitstekende finale en fantastisch publiek!
Wij hebben dankbare supporters en aan hen hebben de spelers een overheerlijk hoofdgerecht aangeboden. Door het enthousiast gejuich is begrijpelijk dat een drankje er ook bij moest zijn.

In het ingezonden stuk 'Duur vertier' werd gevraagd waarom het niet mocht een eigen flesje water mee te nemen naar de hal. Wij van de Surinaamse Zaalvoetbal Bond (SZVB) lichten dit graag toe. Uit ervaring weten wij dat de gemoederen verhit kunnen worden bij belangrijke wedstrijden.

Op verschillende momenten is het voorheen gebeurt dat er vanuit de tribune met blikken en flessen werd gegooid. Naast het feit dat deze blikken en flessen in een gevaarlijk projectiel kunnen veranderen voor de spelers en arbiters, resulteert dit in een natte en plakkerige vloer, waardoor er niet verder gespeeld kan worden.
Als organisatie die ernaar streeft steeds beter te worden hebben wij hiervoor de nodige maatregelen getroffen, vandaar dat alle drank in cups werden ingeschonken bij de bar. Rekening houdend met de onkosten, zijn de prijzen aan de bar bewust laag gehouden. Wij staan erom bekend dat we altijd lage tarieven hanteren.

Bijvoorbeeld entree slechts SRD 15 voor 2 wedstrijden top internationaal Futsal en een avond gevuld met entertainment acts, waaronder Mysticals en Kasimex. Bij de bar kon men al voor SRD 2,50 water, voor SRD 2,50 een frisdrank en SRD 5,00 een biertje kopen. Wij kunnen meegaan met het schrijven dat vertier best kan oplopen als er voor alles betaald moet worden. Echter hopen wij ook dat het nu ook duidelijk is waarom wij geen flessen en of blikken kunnen toestaan in de hal.

Wij zijn blij dat de fans enorm hebben genoten van de wedstrijden, zonder jullie hadden wij dit evenement nooit tot een succes kunnen maken en nogmaals een speciale dank aan de sponsoren voor het in ons gestelde vertrouwen. De spelers hebben getoond geen enkele uitdaging uit de weg te gaan. Ze hebben hierdoor in elk opzicht het thema ‘Dare 2 Challenge’ waar gemaakt.

De Surinaamse Zaalvoetbal Bond
(Kenneth Raghosing, voorzitter)
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May