PL vraagt president ontheffing od's Minov direct in te trekken
01 Aug 2013, 18:27
foto


Pertjajah Luhur wil dat de ontheffing van de twee onderdirecteuren (od's) op het Ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling (Minov) per onmiddellijke ingang wordt ingetrokken. Dit is vandaag in een spoedbrief gevraagd aan president Desi Bouterse door partijleider Paul Somohardjo. Het gaat om Kenneth Karijomengolo, onderdirecteur administratieve diensten en Hendrik Jamaloodin van de Technische Diensten.

De brief luidt als volgt:

President van de Republiek Suriname
Z.E. D. D. Bouterse

Betr.: ontheffing van de twee onderdirecteuren van
het Ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling

Paramaribo, 01 augustus 2013

Zijne Excellentie,

In navolging van het onderhoud d.d. woensdag 31 juli 2013 inzake de ontheffing van de twee onderdirecteuren van het Ministerie van Onderwijs heb ik verslag gedaan aan het bestuur van de partij vandaag donderdag 1 augustus 2103 en wens u het volgende te berichten:

Het bestuur van de Pertjajah Luhur heeft met grote ongenoegen kennis genomen van de ontheffing van twee onderdirecteuren werkzaam bij het Ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling.

Nadat de direct betrokkenen zijn gehoord is het bestuur van oordeel dat de
maatregel van de minister van Onderwijs en Volksontwikkeling zonder deugdelijke onderbouwing is geschied. De partij gaat er nog steeds van uit dat een dergelijke bestuursmaatregel in ieder geval in politicis dient te worden afgestemd.

Derhalve geeft het Bestuur van de Pertjajah Luhur u in ernstige overweging de ontheffing van bedoelde functionarissen met onmiddellijke ingang te doen intrekken.

Met vriendelijke partij groeten,
Namens het Bestuur van de Pertjajah Luhur

De Voorzitter
S. P. Somohardjo
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May