FTeW houdt morgen open dag
26 Jul 2013, 18:00
foto


De studentencommissie van de Faculteit der Technologische Wetenschappen (FTeW) houdt zaterdag een ‘open dag’. Aankomende studenten zullen geïnformeerd worden over de verschillende studierichtingen aan deze faculteit.

De bezoekers zullen in de gelegenheid gesteld worden om kennis te maken met de zes studierichtingen, namelijk: Agrarische productie, Delfstofproductie, Milieuwetenschappen, Infrastructuur, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde. Door middel van presentaties en practica die zullen worden uitgevoerd door de studenten zullen de bezoekers een beeld krijgen van wat ze te wachten staat tijdens hun studieperiode.

Bezoekers worden ook in de gelegenheid gesteld om enkele van de practica ter plekke uit te voeren. De studentencommissie is van plan om in de toekomst ook een techniektoernooi te organiseren voor de VWO en VOJ scholieren om de technologie te stimuleren onder de jongeren. De oudejaarsstudenten zullen op deze dag ook aan hun trekken komen, want de studentencommissie organiseert in de namiddag een interne poolcompetitie. De opendag begint om 9 uur en duurt tot 13.00 uur, hierna zal de poolcompetitie van start gaan. De commissie Sport en Recreatie zal op deze dag door verkoop van eten en drinken fundraisen door BBQ en drank te verkopen aan het publiek.

Vishay Hardwarsing
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May