Adhin wil creativiteit speciaal onderwijs stimuleren
25 Jul 2013, 16:30
foto
Minister Ashwin Adhin krijgt een rondleiding op de 'craftbeurs', waar jongeren ook informatie krijgen van verschillende diensten. (Foto: Raoul Lith)


Minister Ashwin Adhin van Onderwijs en Volksontwikkeling is onder de indruk van de creativiteit die hij gezien heeft bij kinderen met een beperking. Hij was vandaag aanwezig bij de opening van de 'craftbeurs' van het bureau Speciaal Onderwijs in Mata Gauri. Het thema 'Creativiteit kent geen beperking', is waargemaakt door de pupillen.

De bewindsman zei bij de rondleiding aan journalisten dat de kinderen heel creatief zijn. Hij vindt dat er meer voorstellen gedaan moeten worden aan het ministerie omdat veel donateurs vragen naar projecten om te financieren. Dit voorstel heeft Adhin ook gedaan aan het bureau Speciaal Onderwijs.

Met de beurs wil het bureau het publiek laten zien dat kinderen die speciaal onderwijs genieten, ondanks hun beperking op creatief gebied bijzonder talentvol zijn. Kinderen van verschillende scholen die speciaal onderwijs volgen, hebben hun werkstukken tentoongesteld. De craftbeurs duurt tot en met vrijdag en is 's morgens van 8 tot 13 uur en 's middags van 17.00 tot 20.00 uur open.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May