Politie onderzoekt vondst menselijke schedel in woning
25 Jul 2013, 00:00
foto


De politie is bezig met een onderzoek over een menselijke schedel die aangetroffen is aan de Lalawweg, een zijstraat van de Dageraadweg. Werknemers waren bezig een garage van een woning te slopen toen zij een tafel met spullen ontdekten die doorgaans gebruikt worden om bovennatuurlijke krachten op te roepen.

"De eigenaar van het pand woont in Nederland en heeft een beheerder aangesteld. De mensen die de woning gehuurd hadden, zijn een week geleden verhuisd", zegt politiewoordvoerder Drohpatie Ramkhelawan aan Starnieuws. De eigenaar had de beheerder gevraagd om de garage te slopen. Achter de garage is er een kamer van 2 bij 3 meter, waarin op een tafel de spullen ontdekt werden. De werknemers hebben de plaats gelijk verlaten.

Onderzoek
Ramkhelawan deelt mee dat de beheerder met de huurder, die pas verhuisd is, heeft gesproken over de ontdekking. De persoon zei niet te weten waar hij het over heeft. Intussen is de politie ingeschakeld. Een arts heeft geconstateerd dat het om een menselijke schedel gaat. Er waren twee tanden aan de schedel.

De schedel is in beslag genomen en overgebracht naar het mortuarium. Donderdag zal de patholoog-anatoom nagaan of het om een schedel van een man, vrouw of kind gaat. Ramkhelawan zegt dat de mensen die in het huis gewoond hebben, aan de tand gevoeld zullen worden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May