Vermiste tieners waren opstandig
24 Jul 2013, 00:00
foto


De twee tieners Ryan en Andrew die bijkans 24 uur niet te vinden waren afgelopen weekend, waren boos omdat ze een standje hadden gekregen. Vrijdag waren ze in een gevecht verwikkeld geraakt en zijn daarover aangesproken. Zij waren niet blij met de aanpak en besloten van huis weg te lopen. De familie heeft groot alarm geslagen en uiteindelijk zijn de jongens gesignaleerd op Tourtonne.

Politiewoordvoerder Drohpatie Ramkhelawan zegt aan Starnieuws dat de jongens de zaterdagavond doorgebracht hadden in een woning in aanbouw. Zij hadden wat geld bij zich en hebben daarmee eten gekocht. De volgende dag zijn ze naar een kennis gegaan. Die heeft hen ook te eten gegeven. Aangezien hun schoenen onder de modder waren, kregen ze ook slippers van de kennis.

Medisch in orde
Ramkhelawan zegt dat de jongens grondig zijn verhoord en onderzocht. Er is medisch niets aan de hand met hen. Het gaat om tieners die opstandig waren. De familie zal extra aandacht besteden hieraan en wil verder niet in de publiciteit treden over deze kwestie.

Intussen meldt de politie voorlichting ook dat het een misvatting is dat 24 uur gewacht moet worden wanneer het gaat om een vermissing. In dit geval heeft de politie van bureau Keizerstraat wel actief hulp verleend. Er zijn tips gegeven over wat de familie kon doen om de jongens te zoeken. De familie heeft ook aangifte kunnen doen. Ramkhelawan meldt dat binnen het Korps Politie Suriname ook intern is gecommuniceerd over het doen van aangifte. De politie moet meteen in actie komen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May