Landbouwmarkt breidt sociaal doel uit
22 Jul 2013, 14:00
foto
Landbouwmarkt Kwatta breidt haar diensten uit met een maandelijkse bunkopu seri.


De Landbouwmarkt Kwatta doet een sociaal gebaar naar de samenleving. Ze biedt de gemeenschap de kans om voor weinig geld goederen en spullen te kopen en tegelijkertijd een goed doel te steunen. Elke laatste vrijdag zal Landbouwmarkt Kwatta een bunkopu seri houden. De kickoff is op vrijdag 30 augustus.

Het bestuur van de Landbouwmarkt Kwatta onder leiding van E. Blankendal wijst erop dat de markt ernaar streeft een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de landbouw in Suriname en de gemeenschap. De organisatie helpt daarbij charitatieve instellingen bij het werven van fondsen om hun goede werk te kunnen voortzetten.

De bunkopu seri moet ook in dat verband worden gezien. De marktleiding zal haar complex ter beschikking stellen van instellingen, bedrijven en personen die het goede doel nastreven om allerhande goederen en diensten te presenteren en te verkopen. De Landbouwmarkt staat volgens de leiding ook bekend als de Goede Doelen Markt.

De Landbouwmarkt Kwatta aan de Derde Rijweg staat meer bekend als de zondagmarkt en is elke woensdag, vrijdag en zondag open voor consumenten en standhouders.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May