Oproep Para-jongeren voor jeugdparlementsverkiezingen
19 Jul 2013, 22:00
foto
Melisia Jozuazoon ontvangt de documenten voor kandidaatstelling uit handen van BIC sub-coördinator, Juanita Boschman.


Het Burger Informatie Centrum Para (BIC-Para) roept jongeren in de leeftijdscategorie 15 t/m 22 jaar op, om zich kandidaat te stellen voor de verkiezingen van het jeugdparlement op 10 december 2013. De jongeren die ingeschreven staan in het district Para en zich kandidaat willen stellen, kunnen een verklaring voor kandidaatstelling en de ondersteunerslijsten halen bij BIC-Para, ondergebracht in het commissariaatsgebouw.

De aspirant-kandidaat van het district Para moet ten minste 64 kiesgerechtigden hebben, die hem/haar ondersteunen bij de kandidaatstelling. De aspirant-kandidaat moet ondersteund worden, zodat duidelijk blijkt dat hij/zij door kiezers in het district wordt gedragen. Ondersteuners moeten net als de aspirant-kandidaat ingeschreven staan in Para en moeten in de leeftijdsklasse 12 t/m 25 jaar vallen. De ondersteuner mag niet meer dan twee personen ondersteunen.

De ingevulde verklaring en de ondersteunerslijsten moeten op 16 oktober 2013 persoonlijk worden ingediend op het BIC-Para tussen 08.00u en 15.00u. Bij de indiening moeten twee recente pasfoto’s, een bewijs van goed gedrag en een uittreksel uit het bevolkingsregister worden ingediend.

Marvin Moesan
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May