Elias en Samson herendubbel-B kampioen
15 Jul 2013, 01:00
foto
Bonni Manstra (Foto: Surinaamse Tennis Bond)


Het herendubbel koppel Yagil Elias/Danis Samson is kampioen geworden in de B-klasse. Vader en zoon Pahladsingh legden na een 6-4, 6-2 overwinning op Jong Pian Ki/Ritfeld, beslag op het semi-kampioenschap.

De kaarten zijn geschud in de herendubbel B-klasse. Yagil Elias en Danis Samson hebben het kampioenschap in de wacht gesleept. Krishna en Jean Pierre Pahladsing pakten het semi-kampioenschap, door te winnen van het koppel Robert Jong Pian Ki en William Ritfeld.

In de herenenkel klasse won Gautum Chablani zonder al teveel moeite met 6-3, 6-0 van Niguel Mannes. In de volgende ronde treft Gautam de semikampioen van 2012 Tamiro Landbrug. Ook Henkie van Dijk en Howard Chee kwamen in actie. Ondanks een goede start van Howard, ging hij roemloos ten onder. Henkie won overtuigend met 6-0, 6-0. Yigal Bergen versloeg Soetjipto Verkuyl en treft in de volgende ronde Jamie Roep. In de laatste wedstrijd van de avond stonden Bonni Manstra en Derrick de Vries tegenover elkaar. Bonni verloor de eerste set, maar kwam sterk terug, won de tweede en derde set en daarmee de wedstrijd. Bonni Manstra neemt het in de volgende ronde op tegen Kishan Lutchman.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May