'Nu regering-Bouterse, na 2015 regering-Brunswijk'
15 Jul 2013, 00:00
foto
Ronnie Brunswijk, voorzitter van ABOP, wordt verwelkomd in Para.


Ronnie Brunswijk, voorzitter van de ABOP/A Combinatie, is ervan overtuigd dat hij de nieuwe president van Suriname wordt. Dit geeft hij zijn gehoor mee tijdens een massameeting van de partij zondag in Onverwacht, Para. "Nu tot 2015 is het regering-Bouterse, maar na 2015 is het een andere zaak", meent Brunswijk.

Volgens Brunswijk kan er nu al worden gesproken van de regering-Bouterse/Brunswijk. "Formeel is het vicepresident Robert Ameerali, maar het is Brunswijk die naast president Bouterse het land regeert, legt de politicus uit. Hij neemt de vrijheid om haast alle ontwikkelingsprojecten van de regering ook aan zichzelf toe te schrijven.

Vrije geneeskundige behandeling
Brunswijk gaat in op enkele van deze projecten door aan te geven dat de vrije geneeskundige behandeling voor de groep van 17 tot 59 jaar ook een must is en ook zal komen. Ook Ameerali die de vergadering bijgewoond heeft, somt enkele van de verdiensten van deze regering op.

De partij is volgens Brunswijk in een transitiefase, van een marron partij naar een nationale politieke organisatie. Hij zegt veel in petto te hebben voor het land. Deze zaken zullen aan het einde van de verkiezingsrit met een overeenkomst met het volk duidelijk worden gemaakt. Volgens Brunswijk is hij geen man van loze beloftes. Tijdens de meeting heeft hij het publiek in extase gebracht met zijn entertainment skills. De verkiezingscampagne van ABOP is in Para met deze meeting formeel ingeluid.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May