Adna droomt van trainingskamp in inheems gebied
11 Jul 2013, 21:40
foto


Als het aan de minister van Sport- en Jeugdzaken Ismanto Adna ligt, komt er een trainingskamp in de drie naast elkaar liggende dorpen: Pierre Kondre, Redi Doti en Casipora. Adna ziet graag dat nationale sportselecties in dit gebied op trainingskamp gaan, waarbij gebruik gemaakt wordt van wat de natuur te bieden heeft, zoals heuvels en bergen, dalen, savanne en water.

De minister sprak deze hoop zaterdag uit tijdens zijn bezoek aan dit gebied. Hij kreeg bijval van de kapiteins Lloyd Reed, Lesley Artist en Muriel Fernandes, die verheugd zijn over de plannen van de minister, om in hun gebied sportontwikkeling te brengen. Behalve voor sportdoeleinden is dit gebied ook zeer geschikt om er uit te rusten en te recreëren.

Indien dit trainingskamp er komt, zal ook de lokale bevolking profiteren; niet alleen door de sportfaciliteiten, maar ook van de werkgelegenheid die in het gebied zal ontstaan. Binnenkort wordt bekeken en bestudeerd hoe het gebied tot ontwikkeling gebracht kan worden en is het de bedoeling dat een samenwerking ontstaat met de betreffende dorpsbesturen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May