Trishul geeft artiesten alle ruimte
12 Jul 2013, 08:00
foto
Het gezin Rambali in een van de studio's van Trishul. (Foto: Raoul Lith)


Alle artiesten zullen aan hun trekken komen bij Trishul Broadcasting Network. Dit medium wil Surinaamse artiesten en eigen productie promoten. Binnenkort zal er gewerkt worden aan een Nederlandstalige nieuwsuitzending. Nu wordt het nieuws uitgezonden in het Sarnami. Ook zullen er meer educatieve programma’s uitgezonden worden.

"Wij willen anders dan anderen zijn en dat kan alleen als je aan je eigen producties werkt", zegt eigenaar Kenneth Rambali aan Starnieuws. Zoon Kavish voegt eraan toe dat alle artiesten welkom zijn bij Trishul. Het medium zal zich extra inzetten voor jonge artiesten. Hij vindt dat de artiesten in Suriname niet echt voor het voetlicht geplaatst worden “en wij willen een bijdrage leveren. Alle artiesten kunnen met hun liederen en video's komen, wij zorgen ervoor dat ze uitgezonden zullen worden".

Vader en zoon zeggen dat Trishul voor eenieder is. Voor de mensen in de verre districten die radio 90.5 niet kunnen ontvangen, zal er ook een oplossing komen. Er zijn plannen om in alle districten bereikbaar te zijn. De televisie uitzendingen zijn te volgen op kanaal 20. Trishul is enkele maanden terug verhuisd naar de Cocobiacoweg, van waaruit alle uitzendingen verzorgd worden.

Ellesca Helderberg
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May